MAANRAKENNUS-JA KULJETUSLIIKE PANTTILA KY

Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta - Maarakennus- ja kuljetuspalvelut


Toimiala
Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta
Toimialan tarkempi kuvaus
Maarakennus- ja kuljetuspalvelut
Y-tunnus
0219012-7
Katuosoite
LEMMENKUJA 49
Postinumero
61820
Postitoimipaikka
KAINASTO
Yleiskuvaus

Maanrakennus-ja Kuljetusliike Panttila Ky on maanrakennustöihin erikoistunut yritys, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1979. Tarjoamme alan kokonausvaltaiset palvelut toimialueenamme Kauhajoki ja lähikunnat. Maanrakennustöiden lisäksi saat kauttamme myös lavetti- ja maa-aineskuljetukset.

Vuosien tuoma vahva kokemuksemme alan haastavimmistakin töistä yhdistettynä aikatauluissa pysyvään palveluun ja kaluston kehittämiseen takaavat niin ammattitaitoisen palvelun, ensiluokkaisen lopputuloksen kuin Sinun tyytyväisyytesi!

Kun kaipaat luotettavavaa maanrakennus- tai kuljetuspalvelua, ota yhteyttä niin räätälöidään Sinulle toimiva palvelukokonaisuus!

Tuotteet

- Maanrakennustyöt

- Kuljetuspalvelut

Avainsanat

panttila, maanrakennus, maanrakennuspalvelu, maanrakennuspalvelut, maanrakennusurakointi, maanrakennusurakoinnit, maanrakennusurakoitsija, maanrakennusurakoitsijat, maarakentaminen, kaivuut, kaivuutyöt, pohjatyöt, rakennusalueen pohjatyöt, kuljetus, kuljetuspalvelu, kuljetuspalvelut, kuljetusliike, kuljetusliikkeet, lavettikuljetus, lavettikuljetukset, maa-aineskuljetus, maa-aineskuljetukset, maanrakennuspalvelu kauhajoki, maanrakennuspalvelut kauhajoki, maanrakennusurakoitsija kauhajoki, maanrakennusurakoitsijat kauhajoki, kuljetuspalvelu kauhajoki, kuljetuspalvelut kauhajoki, kuljetusliike kauhajoki, kuljetusliikkeet kauhajoki, kauhajoki, kurikka, teuva, närpiö, jalasjärvi, karvia,ilmajoki, karijoki, maanrakennuspalvelu kainasto, maanrakennuspalvelut kainasto, maanrakennusurakoitsija kainasto, maanrakennusurakoitsijat kainasto, kuljetuspalvelu kainasto, kuljetuspalvelut kainasto, kuljetusliike kainasto, kuljetusliikkeet kainasto, kainasto

Yrityksen yhteystiedot

  • 06 - 2326 250
  • 06 - 2326 330
  • Tiedoissa ei ole sähköpostiosoitetta
  • Tiedoissa ei ole kotisivuosoitetta

Yhteyshenkilöt

Pekka Panttila
Puh: 0400 - 561 507
Sirkka Panttila
Puh: 0400 - 989 678

Karttatiedot