Pelastusarmeija Vaasan osasto

Pelastusarmeija


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Pelastusarmeija
Y-tunnus
0000000-1
Katuosoite
Raastuvankatu 4
Postinumero
65100
Postitoimipaikka
VAASA
Yleiskuvaus

Olemme kansainvälinen liike ja evankelinen yhteisö maailmanlaajuisessa kirkossa. Julistuksemme perustuu Raamattuun ja palvelumme on lähtöisin rakkaudesta Jumalaan. Tehtävämme on julistaa evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta ja ilman mitään erottelua kohdata ihmisten tarpeet hänen nimessään.

Pelastusarmeijan hengellinen toiminta keskittyy osastoihin, paikallisseurakuntiin.

Jumalanpalvelukset ovat tärkeä osa osastojen toimintaa. Pelastusarmeijan jumalanpalvelus on iloinen asia! Jumala palvelee meitä armollaan ja hyvyydellään. Jumalanpalveluksen ohjelma on vapaamuotoinen. Raamatunluku, rukous, hengellinen puhe ja musiikki ovat sen olennaisia aineksia. Ne ovat kaikille avoimia tilaisuuksia ja kaikki ovat niihin tervetulleita!

Osastojen toiminnassa yhdistyvät hengellinen ja sosiaalinen ulottuvuus ja ne palvelevat ihmisiä myös sosiaalisissa kysymyksissä monilla paikkakunnilla.

Tutustu toimintaamme tarkemmin kotisivuillamme!

Tuotteet
-
Avainsanat

pelastusarmeija, vaasan osasto, vaasa, sosiaalinen tukitoiminta, sosiaalista tukitoimintaa, tukitoiminta, tukitoimintaa, evankelinen yhteisö, lapset, nuoret, kierrätystoiminta, kierrätystoimintaaa, kirpputorit, vaatekeräys, vapaaehtoistyö, vapaaehtoistyötä, seurakunta, paikallisseurakunta, jumalanpalvelus, hengellinen toiminta

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Ilkka Nummela
Puh: 044-7577920

Karttatiedot