OMA business Oy

Rakennuspalvelut


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Rakennuspalvelut
Y-tunnus
2443452-4
Katuosoite
Päivänkakkarantie 7 as. 2
Postinumero
02270
Postitoimipaikka
ESPOO
Yleiskuvaus

OMA Business Oy

Suurin osa asiakkaistamme on rakennuttajia ja suuria rakennusalan yrityksiä,lisäksi meillä on monia hyviä yhteiskumppaneita.Henkilökuntamme on hyvin koulutettua,motivoitunutta,sekä palveluhaluista ja sillä on tukenaan pitkäaikainen alan kokemus vaativien rakennushankkeiden toteuttamisesta..Voitte ottaa meihin yhteyttä heti kun olette tehneet päätöksen rakentamisesta. Tarjousta varten teillä tulee olla vähintään arkkitehtiluonnokset sekä tieto rakennusmateriaalista. Mitä pidemmälle viedyt suunnitelmat teillä on valmiina, sen tarkemman tarjouksen me voimme antaa teille.OMA Business Oy osaa ja on keskittynyt rakentamisen ydinalueeseen rakennustekniikkaan. Ja sen oikeaoppiseen suorittamiseen. Päämääränä on tuottaa korkeatasoisia koteja meille kaikille.

Rakentamisessa on tärkeää että perustus-, runko- ja vesikattotyöt ovat ammattitaitoa vaativia töitä, joiden onnistuminen takaa laadukkaan lopputuloksen koko talossa, sekä helpottaa huomattavasti myöhempien sisustustyövaiheiden suorittamista: näin kustannuksetkin pysyvät aisoissa!

Mikään työ ei ole meille liian suuri ja varmasti ei liian pieni - kaikki ovat tervetulleita!

Tuotteet

Tarjoamme palveluja kaikkialla Suomessa:

- Asuinrakentaminen

- Maanrakennus

- Toimitilarakentaninen

- Linjasaneeraukset

- Kattorakennetyöt

- Kattoremontit

- Palokatko työt

- Timanttisahaus/timanttiporaus

- Kuljetus ja vaihtolavapalvelu

- Siivouspalvelut

Avainsanat

rakentaminen, rakentamista, rakennuspalvelu, rakennuspalvelut, rakennuspalveluja, asuinrakentaminen, asuinrakentamista, maanrakennus, maanrakennusta, maanrakennuspalvelu, maanrakennuspalvelut, toimitilarakentaminen, toimitilarakentamista, linjasaneeraus, linjasaneeraukset, kattorakennetyö, kattorakennetyöt, kattoremontti, kattoremontit, palokatko työt, timanttisahaus, timanttiporaus, kuljetus, kulejtukset, kuljetuspalvelut, vaihtolavapalvelut, siivous, siivoukset, siivouspalvelu, siivouspalvelut, oma business oy, espoo, espoossa

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Egert Soomere
Puh: 050-4008527

Karttatiedot