Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen Oy

Rakennuspaikan valmistelutyöt - Maanrakennus- ja kuljetuspalvelut


Toimiala
Rakennuspaikan valmistelutyöt
Toimialan tarkempi kuvaus
Maanrakennus- ja kuljetuspalvelut
Y-tunnus
0519643-6
Katuosoite
Kytötie 95
Postinumero
04400
Postitoimipaikka
JÄRVENPÄÄ
Yleiskuvaus

Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen Oy on pääsääntöisesti Uudenmaan alueella toimiva perheyritys, joka on palvellut yksityisiä henkilöitä että yrityksiä jo vuodesta 1965. Tarjoamme nimemme mukaisesti niin erilaisia kuiljetus- kuin maanrakennuspalvelujakin ja lisäksi vuokraamme maanrakennuskoneita.

Pitkäaikainen kokemuksemme alan haastavimmistakin töistä yhdistettynä nykyaikaisen kaluston käyttämiseen ja aikatauluissa pysyvään palveluun takaavat onnistuneen lopputuloksen että Sinun tyytyväisyytesi!

Kun kaipaat luotettavaa kuljetus- tai maanrakennuspalvelua, ota yhteyttä niin räätälöidään Teille sopiva palvelukokonaisuus!

Tuotteet

- tieliikenteen tavarakuljetukset

- nosturiautopalvelut

- teollisuusmuutot

- vaihtolavakuljetukset

- maanrakennusurakoinnit

- maanrakennuskoneiden vuokraus

Avainsanat

p salonen, salonen, p. salonen, maanrakennus, maanrakennuspalvelu, maanrakennuspalvelut, maanrakennusurakointi, maanrakennusurakoinnit, maanrakennusurakoitsija, maanrakennusurakoitsijat, maarakentaminen, kuljetus, kuljetuspalvelu, kuljetuspalvelut, kuljetusliike, kuljetusliikkeet, maanrakennuskoneen vuokraus, maanrakennuskoneen vuokraaminen, nosturiauto, nosturiautot, maanrakennus uusimaa, maanrakennusurakoitsija uusimaa, maanrakennusurakoitsijat uusimaa, kuljetuspalvelu uusimaa, kuljetuspalvelut uusimaa, kuljetusliike uusimaa, kuljetusliikkeet uusimaa, uusimaa, espoo, helsinki, hyvinkää, karjalohja, karkkila, kauniainen, kerava, kirkkonummi, lohja, mäntsälä, nummi-pusula, nurmijärvi, pornainen, siuntio, tuusula, vantaa, vihti, hanko, inkoo, raasepori, maanrakennus järvenpää, maanrakennusurakoitsija järvenpää, maanrakennusurakoitsijat järvenpää, kuljetuspalvelu järvenpää, kuljetuspalvelut järvenpää, kuljetusliike järvenpää, kuljetusliikkeet järvenpää, järvenpää

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Pasi Salonen
Maanrakennus
Puh: 0400 - 850 670
Pekka Salonen
Kuljetukset
Puh: 0400 481249

Karttatiedot