Karelia-Trucking Oy

Huolintaa ja ulkomaankuljetuksia, Kuljetusliikkeitä


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Huolintaa ja ulkomaankuljetuksia, Kuljetusliikkeitä
Y-tunnus
0676519-4
Katuosoite
Lautatarhankatu 6
Postinumero
00580
Postitoimipaikka
Helsinki
Yleiskuvaus

Karelia-Trucking Oy

On 1987 perustettu suomalainen kuljetuksiin ja kuljetusten markkinointiin erikoistunut yritys.

Tuotteet

Palvelut

Karelia-Trucking Oy on 1987 perustettu suomalainen kansainvälisiin pakaste-, vihannes-, hedelmä- ym. elintarvikkeiden kuljetuksiin ja kuljetusten markkinointiin erikoistunut yhtiö.

Turvalliseksi luokiteltu kaappikalusto soveltuu erinomaisesti lääketeollisuuden kuljetustarpeisiin ja myös huonekaluteollisuuden tuotteille. Samoin kalustoamme voidaan hyvin käyttää erilaisiin metsä- ja paperiteollisuuden vientikuormien lastauksiin. Olemme myös erikoistuneet toimintamme alusta lähtien riippuvaatteiden kuljetuksiin reitillä Suomi-Portugal-Suomi.

Englannin- ja saksankielentaitoinen henkilökuntamme, koti- ja ulkomaiset alihankkijamme ja korkeatasoinen kalustomme varmistavat, että tavaranne toimitetaan sovitussa ajassa ja ensiluokkaisessa kunnossa määränpäähänsä.

Kaappikalusto on myös erinomainen turvapakkaus tuotteillenne. Yrityksemme kalusto on pääosin FRC-luokiteltuja, ilmajousitettuja ja lämpötilasäädeltyjä puoliperävaunuja, jotka on varustettu elektronisilla lämpötilan rekisteröintilaitteilla ja puhallusilman tunnistimilla.

Ajanmukainen kalustomme ja kevyt organisaatiomme takaavat aina joustavan palvelun sekä tarpeisiinne sovitetut kuljetusreitit ja aikataulut.

Avainsanat

riippuvaatteiden kuljetus, thermokuljetukset, kylmäkuljetus, elintarvikekuljetukset, vihanneskuljetus, ulkomaankuljetukset, maantiekuljetus, maantiekuljetukset, lääkekuljetukset, teollisuuskuljetukset, paperikuljetukset, metsäteollisuus, kuljetukset, kaappikalusto, frc-luokitus, ilmasuojattu, puoliperävunu,

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Sinkko Kari
Toimitusjohtaja
Puh: 0400-554 540
Email: kari.sinkko@karelia-trucking.fi
Marjaana Aro
Liikenne, myynti
Puh: 09-701 9188
Email: marjaana.aro@karelia-trucking.fi

Karttatiedot