RAK-ARIMA OY

Rakennusliike


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Rakennusliike
Y-tunnus
2117328-5
Katuosoite
OTSONTIE 16
Postinumero
47400
Postitoimipaikka
KAUSALA
Yleiskuvaus

RAK-Arima on 28 vuotta rakennusalalla toimiva yritys, jonka vahva ammattitaito ja asenne laadukkaaseen työhön ovat siirtyneet isältä pojalle. Kaikki rakennusalan työt tehdään avaimet käteen- periaatteella. Yritys tarjoaa rakennus- ja remontointipalveluja yrityksille ja yksityisille.

Yritys rakentaa kaikki kivijalasta piipunhattuun, vuokraa koneet sekä tekee pohjatyöt talonrakennuksessa. Asiakkaina on mm. isoja rakennusliikkeitä kuin myös yksityisiä kotitalouksia..

Rakennustyöt ovat keskittyneet Etelä-Suomen alueelle, mutta myös muualle sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa!

Tuotteet
-
Avainsanat

rakennusliike, rakennusliikkeet, rakennusliikkeitä, rakennuspalvelu, rakennuspalvelut, rakennustyö, rakennustyöt, rakennustöitä, rakennusurakointi, rakennusurakointia, remontti, remontit, remonttityöt, remonttipalvelut, rakennussaneeraus, rakennussaneeraukset, uudisrakentaminen, uudisrakennustyö, uudisrakennustyöt, huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti, saunaremontti, maalaustyöt, tapetointi, talosuunnittelu, talosuunnittelua, talonpohjat, maanrakennus, maanrakennusta, maanrakennuspalvelut, maanrakennustyöt, maansiirto, maansiirrot, maansiirtopalvelut, maansiirtotyöt, rak-arima oy, rak-arima, kausala, kausalassa, etelä-suomen alueella

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Ari Maliniemi
Puh: 03 339 956 84

Karttatiedot