Helsingin Tules Kuntoutus tmi

Fysioterapia


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Fysioterapia
Y-tunnus
0640908-5
Katuosoite
Klaavuntie 7 H 70
Postinumero
00910
Postitoimipaikka
HELSINKI
Yleiskuvaus

OMT-fysioterapia

OMT keskittyy henkilön fyysisen toimintakyvyn arviointiin, hermo-, lihas- ja nivelrakenteiden tutkimiseen ja terapiaan sekä toimintahäiriöiden ennaltaehkäisyyn. OMT perustuu haastatteluun, tutkimiseen ja kliiniseen päättelyyn. Tutkimisessa huomioidaan mm. asiakkaan asentoa, arvioidaan liikkuvuutta, testataan neurologisten oireiden esiintymistä, pyritään löytämään ongelman aiheuttaja mm. provokaatiotestein sekä huomioidaan kehon toimivuutta ja hallintaa. Lisäksi tutkimisessa ja terapiassa huomioidaan yksilöllisesti kunkin henkilön psykososiaaliset- ja ympäristötekijät. Tutkimisen jälkeen laaditaan yhdessä, asiakkaan kanssa, tavoitteet ja valitaan sopivat terapiamuodot.

Omt-fysioterapialla pystytään vaikuttamaan päänsärky- ja huimausongelmiin, niska- ja hartiaseudun vaivoihin, olkapäävaivoihin ja -vammoihin, ranka- ja lantio-ongelmiin, fascia l.sidekudosvaivoihin, ischiasongelmiin sekä ala- ja yläraajaongelmiin. OMT-fysioterapialla pystytään vaikuttamaan myös postoperatiivisesti(leikkausten jälkeinen kuntoutus).

Tervetuloa kokeilemaan korkeatasoista fysioterapiaa!

30 min.

45 min.

60 min.

Meillä toimipisteet myös:

Terveyskulma Kuparitie 1, 00440 Helsinki

Kunto-Sopo Valkopaadentie, 00980 Helsinki

Tervetuloa!

Tuotteet

- OMT-FYSIOTERAPIA PALVELUT

- KLASSISEN- JA URHEILUHIERONTA

Avainsanat

Omt, omt-fysioterapia, fysioterateutti, klassinen hieronta, hieroja, urheiluhieroja, hieronta, hierontaa, hierontapalvelu, hierontapalvelut, hierontapalveluja, hierojat, hierojia, urheiluhierojat, klassista hierontaa, fysioterapiapalvelu, fysioterapiapalvelut, lyfmaterapia, lymfaterapiaa, helsingin tules kuntoutus, kunto-sopo, terveyskulma, helsinki, helsingissä

Yrityksen yhteystiedot

  • 044 545 49 32
  • Tiedoissa ei ole fax-numeroa
  • hannuolavi.johansson@gmail.com
  • Tiedoissa ei ole kotisivuosoitetta

Yhteyshenkilöt

Hannu Johansson
OMT fysioterapeutti
Puh: 044 545 49 32
Email: hannu@terveyskulma.fi

Karttatiedot