STM Etelä-Suomi Oy

Raivaus, purku ja pohjarakentaminen


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Raivaus, purku ja pohjarakentaminen
Y-tunnus
1934715-1
Katuosoite
Martinkyläntie 67 B
Postinumero
01720
Postitoimipaikka
VANTAA
Yleiskuvaus

STM ja STM Etelä-Suomi rakentaa vuosittain teitä, katuja, kunnallistekniikkaa, liike- ja talonrakennuskohteiden pohjatöitä ja perustuksia, puistoja sekä vapaa-ajan alueita valtakunnallisesti. Yrityksen rakentamia siltoja ja satamia käytetään ympäri Suomea. Osaava ja innovatiivinen henkilökunta muodostaa toimintamme perustan.

Tuotteet

Rakennusalan ammattilainen

Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu teiden, katujen, puistojen ja vapaa-ajan alueiden maansiirto-, massanvaihto- ja viimeistelytyöt, sekä myös pilaantuneiden maa-ainesten käsittelyt, sekä liike- ja talonrakennuskohteiden pohjanrakennustyöt ja perustukset. Koska usein on kysymys vilkkaasti liikennöidyistä väylistä ja asukkaiden tarpeesta päästä käyttämään rakentamisen kohteena olevaa aluetta tulee rakentamisen sujua sovitussa aikataulussa. STM saa liikkeelle nopeasti nykyaikaisen ja mittavan kuljetus-, lastaus- ja rakennuskapasiteettinsa.

Yritystasoinen RALA- toimintatapojen hyväksyntä

STM sai syyskuussa 2006 Ralan hyväksyntätodistuksen, osoituksena yrityksen hyvästä laadunvarmistuksesta koskien teiden ,katujen, kunnallistekniikan, vesiteiden, satama- ja patorakenteiden, sekä tavanomaisten pohjanrakennustöiden suorittajana.

Meillä on myös osaamista ja kykyä rakentaa projektit tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Avaimet käteen -periaatteella toteutettuun projektiin kuuluu suunnitteluttaminen, rakentaminen ja projektin loppuunsaattaminen.

Rala-Toimintatapojen hyväksyntätodistus

Rala-Pätevyystodistus

STM Etelä-Suomi Oy:n RALA todistukset:

Rala-Toimintatapojen hyväksyntätodistus

Rala-Pätevyystodistus

Vesistö-, betoni- ja siltarakentaminen erikoisosaamista

Kokemuksen ja koulutuksen kautta hankittu ammattitaito on tuonut yritykseen haastavia rakennuskohteita, kuten siltojen, voimalaitosten ja satamien rakentamista sekä vaativia paikallavalukohteita. STM tunnetaan hyvästä ja sopimuksen mukaisesta työnlaadusta sekä paikkansa pitävistä aikatauluista.

Luotettava ja vastuullinen kumppani

Projektin vastuuntuntoinen ja huolellinen toteuttaminen on meille kunnia-asia ja vuosien varrella karttunut osaamisemme näkyy ensiluokkaisena työnlaatuna. Ota yhteyttä, niin näytämme konkreettisesti, miten Sinä voit hyötyä ammattitaitoisesta palvelustamme. Hyötysi näkyy selvinä euroina ja vuosienkin jälkeen toimivina rakennusratkaisuina!

Avainsanat

STM Etelä-Suomi Oy, Vantaa, maarakennus, rakentaminen, rakennus, maasiirto, maansiirto, maansiirrot, maansiirtoja, maansiirtotyö, maansiirtotyötä, maansiirtotöitö, maanrakennus, maanrakennukset, maanrakennuksia, maanrakennustyö, maanrakennustöitä, maanrakennustyöt

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Kimmo Annala
Puh: 0447272640
Email: kimmo.annala@stminfra.fi

Karttatiedot