AUTOKORJAAMO KOLINKANTA

Autokorjaamo, varaosaliike, muuttokuljetukset


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Autokorjaamo, varaosaliike, muuttokuljetukset
Y-tunnus
1341364-8
Katuosoite
PETSAMONTIE 18
Postinumero
31640
Postitoimipaikka
HUMPPILA
Yleiskuvaus

Autokorjaamo Kolinkanta on Humppilasta käsintoimiva täyden palvelun autokorjaamo, joka on erikoistunut vanhojen autojen huolto- ja korjaustöihin. Huoltojen ja korjauksien lisäksi saat kauttamme myös korkealaatuiset varaosat ja renkaat.

Lisäksi monipuoliseen palvelutarjontaamme kuuluvat muuttokuljetukset. Teemme kuljetukset pitkäaikaisen kokemuksen tuomalla varmuudella tavoitteenamme mahdollisimman nopea ja vaivaton palvelu että Sinun tyytyväisyytesi!

Kun kaipaat luotettavaa autokorjaus- tai muuttopalvelua, ota yhteyttä ja kysy lisää, asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee Teitä mielellään!

Tuotteet

- Autojen huolto- ja korjaustyöt

- Varaosamyynti

- Rengasmyynti

- Muuttopalvelut

Avainsanat

kolinkanta, autokorjaamo, autokorjaamot, autokorjaamoja, vanhojen autojen, vanhoihin autoihin, korjaamo, korjaamot, varaosamyynti, varaosaliike, varaosaliikkeet, varaosat, renkaat, kesärenkaat, talvirenkaat, kitkarenkaat, nastarenkaat, muutto, muutot, muuttopalvelu, muuttopalvelut, muuttopalveluja, muuttokuljetus, muuttokuljetukset, muuttokuljetuksia, autokorjaamo humppila, autokorjaamot humppila, varaosaliike humppila, varaosaliikkeet humppila, muuttopalvelu humppila, muuttopalvelut humppila, muuttokuljetus humppila, muuttokuljetukset humppila, humppila

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Jorma Kolinkanta
Yrittäjä
Puh: 0400 - 945 855
Email: kolinkanta@suomi24.fi

Karttatiedot